cd hoesjes downloaden


Hoe maak je een CD-hoes gebruik van Microsoft Word.
Type 8 CD" in het Zoeken" naar Office.com Sjablonen" vak en druk op de toets" Enter." Een galerie van beschikbare sjablonen geopend. Klik op de CD-hoes sjabloon die u wilt gebruiken en klik op Download. De CD hoes opent als een nieuw Microsoft Word-document.
CD / DVD hoesjes. boeken. boeken.
Brievenbusdozen Cadeau enveloppen DVD CD DVD CD bedrukt DVD CD hoesjes Golfbaldoosjes Stickers op rol Tape bedrukken Visitekaartdoosjes Wijnverpakkingen With compliments cards. CD en DVD hoesjes printen. Voor een eigen omslag van je meest toffe film! Kleine en grote oplages. Super snelle levering. Muziek of een film print je gewoon op een hoesje. Altijd al een covermodel willen zijn? Print een foto van jezelf of je favoriete band op de voorkant en achterkant van een CD of DVD hoesje. Een echte filmfan? Nog steeds films en muziek aan het downloaden?
Download coverXP Free v1.61 gratis / freeware AfterDawn Nederland: Software downloads.
CoverXP Free is een handig en gratis applicatie om in een handomdraai hoesjes en boekjes te maken voor cd's, dvd's, videobanden of minidiscs. Gewoon de juiste beelden naar het programma slepen, wat tekst toevoegen en op print drukken. Voor je het weet, heb je een mooi afgewerkt product. Deze freewareversie verschilt alleen van de betalende uitvoering door het ontbreken van bepaalde functies om de hoezen verder af te werken. Toch kun je met CoverXP Free al goed uit de voeten. Bij paper templates kies je gewoon welke hoes, boekje of cd-etiket je wenst. Het programma bevat een lange lijst van standaard formaten. Daarna importeer je een afbeelding, die door het programma automatisch wordt aangepast en in het correcte formaat gezet. CoverXP kan jpeg, bmp, gif, png en psd-bestanden aan. Het programma kan via TWAIN ook beelden importeren van een scanner. Tenslotte is er nog een snelkoppeling naar cdcovers.cc, een site waar je de meeste oorspronkelijke cd-hoezen kunt downloaden. Stel een correctie voor. coverXP Free v1.61 Bestandsgrootte: 3.21 MB. HTML code om naar deze pagina te linken.: coverxp cover covers print afdrukken cdcovers.cc twain.
CoverDVD-CD.
Wanneer er al een rugtekst is ingevuld wordt deze automatisch op de coversite ingevuld. Kortom: een programma waarin alle handelingen die nodig zijn voor het maken CD en DVD hoesjes zijn verenigd. Voor slechts 5 Euro kunt u een registratiecode aanvragen. Deze software is ook te downloaden op FreeDownloads.
cd hoesjes printen / dvd covers printen.
Ook moet er van de voor en achterkant van de hoes een stuk afgesneden worden of de hoes verkleinen. Hiervoor ie een oplossing dankzij het gratis programma undercoverxp, dit programma heeft een zeer mooie functie namelijk de rugkant verkleinen aan het formaat van het doosje. Men heeft het programma zo gemaakt dat alleen het stukje van de rugkant verkleind wordt, de rest blijft intact! U kunt natuurlijk ook een gewoon formaat dvd, cd doos of fotos printen. Ook zijn er instellingen voor grotere rugkanten zoals een 6 of 8 voudige dvd doos. Het programma geeft de keuze uit vele instel mogelijkheden. Overigens zijn er op DVDRshop ook 6-voudige dvd dozen te koop met een normale rugbreedtje 14mm. DVDRstore heeft dit programma aangepast zodat al door hun geleverde dozen makkelijk geprint kunnen worden. Of u nu een 7mm doos of een 12 voudige het maakt niet meer uit. Het programma is ook daar te downloaden inclusief de template waar alle formaten in staan. Nu is het eenvoudig kiezen welke doos u heeft en gaan met de banaan. Printen was nog nooit zo makkelijk! Waar zijn hoesjes te vinden.
Wie weet er goeie sites om cd-covers te downloaden? Multimedia, dvd, thuisbioscoop TechCafe, hét antwoord op alle Tech-vragen!
quote41418e0752eleonoreOm: je covers op juiste maat te zetten kan je een klein prog downloaden pochette: express 2 www.pochette express.com/quote41418e0752: zit er geen spyware in? Anoniem 7 juni 2002 1055.: Anoniem 7 juni 2002 1055.: http//www.cd-hoesjes.nl/: die is ook makkelijk. Anoniem 7 juni 2002 1839.: Om je hoesjes op de juiste maat te kunnen uit printen gebruik dan: CDCoverPrint. Je vind het hier: http//www.alien-aus.com/software/.: Anoniem 7 juni 2002 1912.: Wie kent er sites die goeie cd covers aanbieden en die op maat zijn van een orginel cd hoesje.
Nieuwe CD-Covers pagina en 2. Foto's.'
en veel handige links naar alles wat met cd hoesjes te maken heeft. Welkom op Mega-Search.net, de beste search engine voor cd hoesjes op het Internet. We hebben een database van meer dan 450 cd cover sites op het web zodat u kan zoeken in meer dan 500.000 CD hoesjes via n handige search engine.
Startpagina Startsearch.nl Links en Actuele informatie voor iedereen en iedere dag Startsearch.nl.
facebook likes kopen. Algemene Cover sites. Cover page land duits. Audio Cd Covers. Global Trance Covers. Animal's' cd covers. Cover-songs dus niet de hoesjes. Movie website FB2004. Custom DVD Covers Label. Animal's' dvd covers. X-Box 360 covers/labels. De digitale revolutie.
cd hoesjes downloaden
Zelf cd-hoesjes maken en printen. Enkele weken geleden bespraken we in DigiZine de beste websites waar je cd hoesjes kan downloaden. Aan de hand hiervan kregen we veel vragen over het printen van deze covers. Daarom kijken we hier naar enkele programma's' die je het makkelijk maken om de hoesjes op papier uit te printen.

Contacteer ons

cd hoesjes plastic
cd dvd hoesjes
cd speler goedkoop
radio cd speler goedkoop
cd hoesjes downloaden
cd hoesjes papier
cd hoesjes kopen
hoesjes cd
cd hoesjes afdrukken