zelf vinyl persen


MMT Eigen tracks zelf op Vinyl laten persen flockonderwerp.
Eigen tracks zelf op Vinyl laten persen. Als je je eigen plaatje wilt laten persen, dan kan dat bij bijv.: en er zit nog een goeie in belgië maar ben de naam effe kwijt. Je wil je track natuurlijk zo goed mogelijk klinkend op die plaat hebben.
Hoe wordt vinyl gemaakt? Een blik bij Record Industry Alpha-Audio.
Deze is nodig om uiteindelijk vinyl mee te persen. Wat bijzonder is, is dat Record Industry zijn eigen koperplaten maakt. De rvs basis bestellen ze bij een leverancier. De koperlaag groeien ze zelf. Dat gebeurt in een chemisch proces dat koperballetjes oplost en op de rvs-plaat groeit.
Vinyl persen Lp's' in full colour hoes vanaf 100 stuks!
Welkom bij LPmaker.nl. Vinyl persen Lp's' in full colour hoes vanaf 100 stuks! Wij kunnen complete vinylproducties voor uw verzorgen. Alleen bij ons kunt u platen laten persen al vanaf 100 stuks. Het gaat om vinylpersingen van hoge kwaliteit. U kunt eerst proefpersingen ontvangen om verzekerd te zijn van het beste resultaat. Het mooie van een elpee is natuurlijk de verpakking in een full colour hoes. Hiervoor kunt u zelf het artwork aanleveren.
Deze muziekliefhebbers beginnen hun eigen vinylfabriek 250.000 platen in het eerste jaar is het doel.
Het persen van de plaat duurt ongeveer veertig seconden, vervolgens moet de plaat in een speciale ruimte 24 uur afkoelen. Daarna kan de plaat worden ingepakt en is hij klaar voor de verkoop. Wat kost het eigenlijk om een plaat te maken? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven, dat hangt af van verschillende factoren. Denk aan de hoeveelheid platen, kleur en de artiest. Als je vijfhonderd platen wil laten maken kan je grofweg zeggen dat je ruim duizend euro kwijt bent. Gaan jullie concurreren met die andere vinylperserij in Nederland, Records Industry? Records Industry is misschien wel de grootste platenfabrikant ter wereld. Zij produceren volgens mijn informatie zon twaalf miljoen platen per jaar.
Vinyl persen professioneel vinyl laten persen bij DeCDPerserij.nl.
Gekleurd vinyl laten persen. Het klassieke vinyl is natuurlijk gitzwart en zal bij veel muziekliefhebbers direct een nostalgisch gevoel oproepen. Maar wanneer je kiest voor vinyl persen bij DeCDPerserij.nl is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je je fans verrassen met een album op gekleurd vinyl of een vinyl single persen in verschillende kleuren. Wil je echt uitpakken dan is een picture disc een interessante optie, waarbij het artwork op het vinyl wordt gedrukt. Artwork wordt een kunstwerk. Over het artwork gesproken, dat is bij vinyl persen natuurlijk hetgene waarmee je nog eens extra uit kunt pakken. Zo'n' fraaie kartonnen hoes biedt namelijk veel ruimte voor kwalitatief hoogstaand drukwerk. Of je het nu bij een simpel logo wilt houden of kiest voor gedetailleerde grafische elementen, alles is mogelijk. Vergeet daarbij ook het label op het vinyl zelf niet, waarmee je nog meer visueel indruk kunt maken. In" één woord: PRACHTIG! Dank voor het advies, de snelheid, de hulp, de druk én de perfecte afwerking! Tot de volgende keer."
Les Groupes Discogs Waar vinyl te laten persen?
Merci d'activer' Javascript pour profiter pleinement des fonctionnalités du site. Groupes HOLLAND HIERZO. Waar vinyl te laten persen? Lancé par fedderal_reserve over 7 years ago, 7 réponses. Enregistrer Sujet M'avertir' des Réponses. fedderal_reserve over 7 years ago. Cette discussion est cachée car vous l'avez' signalée comme abusive. Montrer cette discussion. Ik wil graag een paar honderd vinyls laten persen. Ik heb op wat andere sites gelezen over die perser in Tjechie en die in Haarlem. Die topics waren wel jaren oud dus ik vroeg me af of dat nog steeds de twee beste plekken zijn om je vinyl te laten persen. En wat zijn de prijzen van dat bedrijf uit Tjechie?
Vinyl Wij persen Cd's' en Vinyl, ook in kleine oplage.
Handeling tot set. 100 sets 12 LP zwart vinyl standard pack 970., 250 sets 12 LP zwart vinyl standard pack 480., 500 sets 12 LP zwart vinyl standard pack 325., Let op, genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en eventuele Stemra kosten.
Vinyl persen bij de CD Fabriek.
CD DVD Mastering. Download, Promo Pluggen. Muziek APPS Nieuw. Vinyl persen bij de CD Fabriek. Op het gebied van vinyl persen bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden. Zo is het mogelijk om uw platen in verschillende kleuren en maten te laten fabriceren. Of kies voor een speciale look met bijvoorbeeld een discohoes. Verder heeft u de keuze of deze hoes voorzien moet zijn van labelgaten zodat het label van uw plaat ook aan de buitenzijde direct zichtbaar is. Ruime keuze bij vinyl persen. Iedereen kan in onze vinylperserij terecht om vinylplaten te laten maken. Wij persen voor u 12 platen in allerlei kleuren en maten en ook verschillende diktes zijn bij ons verkrijgbaar. Verder kunnen wij uw plaat voorzien van een bijpassende platenhoes. Wilt u weten wat de meest gangbare vinylplaat is? De 12 LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm wordt het meest gebruikt. Overigens zit het verschil tussen 33 en 45 rpm hem in de hoeveelheid audio per plaatkant: 19 minuten bij een 33 toeren plaat en 14 minuten bij een 45 toeren plaat.
Lintje. Vinylparadijs Geesteren inspireert Amerikaanse bluesrocker Pijlen. Tubbergen tubantia.nl. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Weer. Service. Person. Pijlen. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Vol
Hij vroeg of Irma en Bart hem wilden helpen. Die stemden in, ook al zou het nog maanden duren voor het daadwerkelijke persen kon beginnen. Muziek op vinyl uitbrengen, is weer helemaal in. Taft: Met Irma sprak ik af om de kosten te delen. Dat leek me een goede deal, het financiële risico werd zo wat kleiner, want het uitbrengen van het album op vinyl is voor mij echt een test. De plaat met makkelijk toegankelijke bluesy rockliedjes heeft een rode draad. Het is volgens Taft opgedragen aan alle mensen ter wereld die een bijdrage leveren om ons veilig te houden, met name het militaire personeel. Het is daardoor ook minder bluesy dan zijn vorige platen vindt de zanger/gitarist zelf.

Contacteer ons

cd hoesjes plastic
cd dvd hoesjes
cd speler goedkoop
radio cd speler goedkoop
cd hoesjes downloaden
cd hoesjes papier
cd hoesjes kopen
hoesjes cd
cd hoesjes afdrukken