zelf vinyl persen


MMT Eigen tracks zelf op Vinyl laten persen flockonderwerp.
Eigen tracks zelf op Vinyl laten persen. Als je je eigen plaatje wilt laten persen, dan kan dat bij bijv.: en er zit nog een goeie in belgië maar ben de naam effe kwijt. Je wil je track natuurlijk zo goed mogelijk klinkend op die plaat hebben.
Vinyl persen Lp's' in full colour hoes vanaf 100 stuks!
Wij kunnen complete vinylproducties voor uw verzorgen. Alleen bij ons kunt u platen laten persen al vanaf 100 stuks. Het gaat om vinylpersingen van hoge kwaliteit. U kunt eerst proefpersingen ontvangen om verzekerd te zijn van het beste resultaat. Het mooie van een elpee is natuurlijk de verpakking in een full colour hoes. Hiervoor kunt u zelf het artwork aanleveren. Het elpee formaat is bij ons standaard 12inch 30 cm. U kunt kiezen voor 140 grams vinyl, maar ook voor de extra zware versie op 180 grams vinyl. De platen worden aan beide zijden voorzien van een full colour label, waarvoor u eveneens het ontwerp kunt aanleveren. Templates voor de Lphoes en de labels vindt u hier. Bij ons geen maandenlange wachttijden, Wij hanteren vlotte levertijden. De gemiddelde levertijd is circa zes tot acht weken. Nadat u de audiobestanden heeft aangeleverd en het ontwerp voor de hoes en de labels kunnen wij meteen aan de slag. Houdt u er rekening mee dat de maximale speelduur per plaatkant maximaal 20 minuten is.
Home Dubplate.be.
Jouw muziek op vinyl. Sinds 2005 kan je bij dubplate.be je eigen vinylplaat laten maken, vanaf 1 enkel stuk! Upload je audio en kies eventueel voor gepersonaliseerde centerlabels en/of een gepersonaliseerde buitenhoes. Wij fabriceren en verzenden je bestelling, wereldwijd! Onze platen zijn geschikt voor elke standaard draaitafel, voor je DJ-set, jukebox of als origineel geschenk.
Eén vinylplaat schrijven; bijvoorbeeld als cadeau voor maximaal geef-plezier Producten Mediadub.
Terug Eén vinylplaat schrijven; bijvoorbeeld als cadeau voor maximaal geef-plezier. Platen persen doet Mediadub vanaf 250 sets. Wilt u een enkel exemplaar dan was dat tot voor kort eigenlijk onmogelijk. De opstartkosten bij een vinylproductie zijn hoog. Daardoor zou de prijs bij een kleine oplage relatief onbetaalbaar zijn. Er is wel een andere uitstekende oplossing als u een enkele vinylplaat wilt hebben; het schrijven of liever snijden van één plaat. Het snijden van en dubplate is een real-time proces waarbij de engineer aan de snijtafel jouw audio op de plaat zet. Op deze manier kun je jouw unieke LP met eigen werk of eigen keuze muziek opnemen. Een geweldig cadeau voor een bijzondere gelegenheid. Verras iemand met een eigen unieke vinylplaat. Kleine oplages vinyl drukwerk.
Les Groupes Discogs Waar vinyl te laten persen?
Merci d'activer' Javascript pour profiter pleinement des fonctionnalités du site. Groupes HOLLAND HIERZO. Waar vinyl te laten persen? Lancé par fedderal_reserve over 7 years ago, 7 réponses. Enregistrer Sujet M'avertir' des Réponses. fedderal_reserve over 7 years ago. Cette discussion est cachée car vous l'avez' signalée comme abusive. Montrer cette discussion. Ik wil graag een paar honderd vinyls laten persen. Ik heb op wat andere sites gelezen over die perser in Tjechie en die in Haarlem. Die topics waren wel jaren oud dus ik vroeg me af of dat nog steeds de twee beste plekken zijn om je vinyl te laten persen. En wat zijn de prijzen van dat bedrijf uit Tjechie?
Vinyl Wij persen Cd's' en Vinyl, ook in kleine oplage.
Handeling tot set. 100 sets 12 LP zwart vinyl standard pack 970., 250 sets 12 LP zwart vinyl standard pack 480., 500 sets 12 LP zwart vinyl standard pack 325., Let op, genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en eventuele Stemra kosten.
Vinyl persen bij de CD Fabriek.
CD DVD Mastering. Download, Promo Pluggen. Muziek APPS Nieuw. Vinyl persen bij de CD Fabriek. Op het gebied van vinyl persen bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden. Zo is het mogelijk om uw platen in verschillende kleuren en maten te laten fabriceren. Of kies voor een speciale look met bijvoorbeeld een discohoes. Verder heeft u de keuze of deze hoes voorzien moet zijn van labelgaten zodat het label van uw plaat ook aan de buitenzijde direct zichtbaar is. Ruime keuze bij vinyl persen. Iedereen kan in onze vinylperserij terecht om vinylplaten te laten maken. Wij persen voor u 12 platen in allerlei kleuren en maten en ook verschillende diktes zijn bij ons verkrijgbaar. Verder kunnen wij uw plaat voorzien van een bijpassende platenhoes. Wilt u weten wat de meest gangbare vinylplaat is? De 12 LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm wordt het meest gebruikt. Overigens zit het verschil tussen 33 en 45 rpm hem in de hoeveelheid audio per plaatkant: 19 minuten bij een 33 toeren plaat en 14 minuten bij een 45 toeren plaat.
Lintje. Vinylparadijs Geesteren inspireert Amerikaanse bluesrocker Pijlen. Tubbergen tubantia.nl. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Weer. Service. Person. Pijlen. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Vol
Hij vroeg of Irma en Bart hem wilden helpen. Die stemden in, ook al zou het nog maanden duren voor het daadwerkelijke persen kon beginnen. Muziek op vinyl uitbrengen, is weer helemaal in. Taft: Met Irma sprak ik af om de kosten te delen. Dat leek me een goede deal, het financiële risico werd zo wat kleiner, want het uitbrengen van het album op vinyl is voor mij echt een test. De plaat met makkelijk toegankelijke bluesy rockliedjes heeft een rode draad. Het is volgens Taft opgedragen aan alle mensen ter wereld die een bijdrage leveren om ons veilig te houden, met name het militaire personeel. Het is daardoor ook minder bluesy dan zijn vorige platen vindt de zanger/gitarist zelf.
Vinylpersen.nl prijzen.
Vinyl prijzen pricing. Hieronder vindt u een aantal basissamenstellingen met de bijbehorende prijzen. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden. De prijzen zijn gebaseerd op een standaard levertijd bel voor de actuele doorlooptijden afhankelijk van de samenstelling. Wilt u nog sneller?

Contacteer ons

cd hoesjes plastic
cd dvd hoesjes
cd speler goedkoop
radio cd speler goedkoop
cd hoesjes downloaden
cd hoesjes papier
cd hoesjes kopen
hoesjes cd
cd hoesjes afdrukken