cd productie


CD productie.
Binnen de muziekpraktijk wordt samengewerkt met derden voor wat betreft de productie van de CD. Ook hierin zijn de mogelijkheden groot, afname vanaf 50 exemplaren behoort bijvoorbeeld al tot de mogelijkheden. Ook hier geldt dat de wensen de prijs bepalen.
dvd cd-productie Kijkopmedia.
DVD CD productie. Uw eigen bedrijfs-cd of dvd verspreiden? Bijvoorbeeld met een productpresentatie, een rondleiding door uw bedrijf, een catalogus of handleiding? KijkOpMedia dupliceert voor u de masterschijf, in iedere oplage. U heeft liever lege nog te branden cd's' met een bedrijfsuitstraling, bijvoorbeeld voor back-up of presentaties?
CD productie VMI CD.
VMI cd cd persen cd productie. Cd productie in een totaalpakket. Wanneer u uw cd productie in handen geeft van VMI kiest u voor een totaalpakket. Dat betekent dat wij vrijwel alles voor u doen. Bij een totaalpakket cd-productie is inbegrepen.:
Mediadub weet waar het om draait.
Vinyl platen persen: Mediadub is de specialist! CD persen en CD dupliceren met alle soorten cd drukwerk. DVD's' persen en dupliceren. Kleine en grote oplages. Vinyl prijzen Scherpe tarieven voor top service en dito kwaliteit. Scherpe prijzen voor CD en CDR producties. Productie in eigen beheer!
CD Persen: Voordelig een CD Persen bij 123CD.
Als wij in onze cd perserij een cd persen, dan maken we uiteraard gebruik van de allernieuwste technieken. We hebben de beschikking over een geavanceerde productielijn die keer op keer de kwaliteit van uw cd garandeert. U kunt bij ons uw cd of dvd productie al laten persen vanaf een oplage van 50 stuks.
CD persen al vanaf 50 stuks bij DeCDPerserij.nl.
Daarom biedt DeCDPerserij.nl niet alleen de mogelijkheid om je cd te laten persen, maar ook een ruim assortiment aan verpakkingsmogelijkheden. Bekijk alle opties in de webshop en vraag direct online je offerte aan! Begin vandaag nog met je productie! Live offerte Direct tot je beschikking.
Excellent Recordings Cd opname Live Cd opname productie cd excellent-recordings.nl.
Live cd opnamen. Editing en mastering. Musici / locatie regelen. Excellent Recordings is een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Jarenlange ervaring, gecombineerd met hoogwaardige apparatuur, staan garant voor opnamen van hoge kwaliteit, al dan niet op locatie. Wij verzorgen uw cd-productie van a tot z. Betrokkenheid bij de gehele productie zorgt voor een mooi eindresultaat.
CD Perserij Belgiƫ Music Group Voor de laagste prijs!
Music Group CD Perserij. Bij de Musicgroup kunt u terecht voor het persen van uw CD of DVD. In onze eigen CD Fabriek produceren wij uw eigen CD of DVD productie in een razend tempo en van de allerbeste kwaliteit. Door onze moderne, eigen CD Perserij zijn wij in staat om vaak al binnen 24 uur een CD of DVD voor u te produceren. KLEINE OPLAGE NODIG?
Rimage 8200N CD productie robot Everest of Prism thermische printers.
36-75 unieke DVD's' per uur dupliceren en printen 60-120 unieke CD's' per uur dupliceren en printen. CD/DVD-ROM Mode 1 Mode 2, CD-ROM/XA Mode 2 form 1 form 2, Multisession, Mixed-Mode, CD-DA audio CD, PSX PS2, Video CD, CD-I, Photo-CD Single Multi-session, CD-Extra, HFS, CD-Bridge, UDF, ISO 9660.

Contacteer ons

cd vinyl records
cd vinyl 4 u
lege cd hoesjes
cd productie
cd hoesjes bedrukken
lege cd hoesjes kopen
goedkope cd hoesjes
cd branden
cd doosjes