vinyl persen kleine oplage


Platen persen New Line Forum.
DJ Ardo Standaard Lid Uit: Nederland Sinds: 17-11-2001 Laatste: 26-5-2008 Berichten: 69. Eigen producties of die van anderen op vinyl persen was tot nu toe alleen mogelijk als je er vanaf 300 stuks in een keer laat persen. Een lacker testplaat biedt uitkomst voor slechts 15 draaibeurten, daarna kan ie de vuilnisbak in.
Boek drukken kleine oplage Drukhetnu.nl.
Bordstickers / Raamstickers. Kleine stickers normaal. Vinyl stickers groot formaat. Kleine stickers spoed. Bordstickers / Raamstickers. Magneet Stickers / Folie. Je bent hier.: Boek drukken kleine oplage. Boek drukken kleine oplage. Zowel hardcover boeken als softcover boeken kunnen in kleine oplage worden gedrukt.
Zet je eigen tracks op vinyl.
in kleine oplage. Reageer of citeer het bericht in je reactie. Re: Zet je eigen tracks op vinyl. 15 januari 2011 1751.: Van: CB_010 i support this topic! Reageer of citeer het bericht in je reactie. Re: Zet je eigen tracks op vinyl. 15 januari 2011 1759.: Van: Pieter Ehm, d'r' zit een gozer bij me in de buurt die dat doet voor een redelijke prijs, kan zo de site niet vinden, maar dat zijn GEEN dubplates dus geen acetates, maar echt gesneden vinyl. Zit in het dorpje Zeeland als ie nog actief is, ben er ook maar 1 keer geweest. Reageer of citeer het bericht in je reactie. Re: Zet je eigen tracks op vinyl. 16 januari 2011 2018.: Van: SnelleJelle RecordIndustry heeft wel verreweg de beste kwaliteit inderdaad. Heb daar een stuk of 45, keer laten persen.
CD persen kleine oplage VDH-media.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten om een CD te laten persen in een kleine oplage? Vraag onze specialisten dan gerust om meer informatie en een persoonlijk advies. U bereikt ons op 035 623 12 39 of via ons contactformulier. Bekijk ook onze eerder tevreden klanten. Videoband op DVD overzetten DVD laten dupliceren Video overzetten naar USB.
Laat uw CD en vinyl persen in kleine oplage My virtual assistant.
Zeg nu zelf, het voelt toch veel bijzonderder om te luisteren naar een LP van uw favoriete artiest, dan wanneer u digitaal naar de muziek luistert? Juist daarom besluiten veel muzikanten om hun muziek niet alleen op CD, maar ook op vinyl uit te brengen. Zowel voor het in kleine oplage persen van uw CD als van een LP, bent u bij CD Perserij België aan het juiste adres.
Vinyl Perserij.
DVD Kleine oplage. CD DVD Hoesjes. Fullcolour drukwerk Packs. Levering en afspraken. Vrijblijvende prijs aanvraag. Buma Stemra / Sena / Barcode. Het is tegenwoordig weer helemaal hip om een vinylplaat te laten persen. Ook voor het maken van vinylplaten kunt u terecht bij cd perserij of cd fabriek. Wij persen de 12" platen met een disco hoes in alle vormen en maten met labelgaten. Naast de formaten is het ook mogelijk om eventueel kleuren vinyl plaat te persen en andere kwaliteit en dikte eventueel.
Vinylify biedt artiesten unieke op maat gemaakte plaat.
Dat gaat meestal in grote oplages. Vinylify maakt het nu voor artiesten mogelijk ook in kleine oplage, zelfs met een enkel exemplaar, op vinyl te verschijnen. Om deze dienst aan artiesten te introduceren, zet Vinylify op Record Store Day de muziek van 10 artiesten op 10" platen.
Vinyl platen persen: Mediadub is de specialist! Producten Mediadub.
Welke vinyl kleuren kan ik laten persen? De meeste platen die we persen zijn op zwart vinyl. Zwart vinyl is kwalitatief het beste. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om opvalwaarde te creëren door gekleurd vinyl te gebruiken. We hebben diverse standaard kleuren die we kunnen gebruiken. Naast dekkende kleuren hebben we ook transparante kleuren. Kwalitatief is een transparante kleur net iets beter dan een dekkende kleur. Tip: wilt u over heel de plaat een beeld of een foto? Bekijk dan de picture disc. Veel mensen denken dan vinyl labels achteraf op de plaat geplakt worden als een sticker. Dat is niet zo. De labels worden samen met de compound in de pers samengeperst tot één geheel; uw muziekplaat mét label. Een vinylplaat moet uiteraard beschermd worden tegen vuil en krassen. Daarvoor hebben we diverse drukwerk oplossingen voor u. In alle soorten en maten en voor elk budget.
Ga voor een nummer 1-hit en laat een CD laten persen in kleine oplage Ondernemers blog.
Juist daarom besluiten veel muzikanten om hun muziek niet alleen op CD, maar ook op vinyl uit te brengen. Zowel voor het in kleine oplage persen van uw CD als van een LP, bent u bij CD Perserij België aan het juiste adres.

Contacteer ons

CD
cd perserij
de cd perserij
de cd perserij ervaringen
cd hoesjes
cd drukken kleine oplage
cd dupliceren kleine oplage
cd dupliceren
van vinyl naar cd
vinyl naar cd
vinyl of cd