cd drukken


CD Persen en DVD Persen DVD bedrukking.
Bij offset druktechniek wordt gebruik gemaakt van de eigenschappen van vet en water die elkaar afstoten. Het af te drukken beeld heeft een zeer glad oppervlak en het niet af te drukken beeld een heel fijn ruw oppervlak fijner dan het allerfijnste schuurpapier.
isae 3402
CD Drukken was nog nooit zo Voordelig!
CD Drukken tegen een zeer voordelig tarief, dat kan nu bij de CD fabriek, we bestaan ruim 25 jaar en dat vieren we met de onderstaande aanbieding, dit maak het CD drukken wel erg aantrekkelijk! De CD Fabriek BV verzorgt het complete drukken van uw CD met een CD perserij die klinkt als een klok.
zeiltocht ijsselmeer
CD persen al vanaf 50 stuks bij DeCDPerserij.nl.
Tegenwoordig is dat ook nog eens een hele makkelijke en betaalbare optie waarbij je versteld zult staan van wat er met jouw budget allemaal al mogelijk is! CD in Jewel Case. Waarom je cd persen? Er zijn vandaag de dag verschillende manieren om je muziek aan te bieden. Zo kun je kiezen voor online streamen of voor ouderwetse kwaliteit gaan en je muziek op vinyl persen. Opties met elk hun eigen voordelen maar bij cd persen komen ze allemaal samen. Zo profiteer je van. Ook voor kleine oplages. Praktisch en stevig formaat. Opties om te customizen. Van visitekaartje tot inkomstenbron.
Scheiden
Wij persen Cd's' en Vinyl, ook in kleine oplage Hoge kwaliteit, Goedkoop en Super Snel!
Cds of Dvds Bedrukken en dupliceren wij tot een oplage van 300 stuks, daarboven is het voordeliger om de Cd of Dvd te laten persen. Wij kunnen ook kleinere aantallen persen dan 300 vraag na de mogelijkheden. Mocht u bij ons een opdracht plaatsen, dan zullen wij het artwork controleren. Mocht er een kleine aanpassing nodig zijn, dan zullen wij dat kosteloos doen. Mocht het anders zijn zullen wij altijd handelen in overleg. Dus geen verassingen achteraf! Wilt u ontwerp uit handen geven, dan kan dat ook bij ons. Vraag naar de mogelijkheden. Audio aanleveren kan bij ons op de volgende manieren. Compleet op cd via de post. Als DDP Master ISO FILE of IMAGE-NERO. Of Losse Wav bestanden met voldoende en duidelijke informatie. Video aanleveren kan bij ons op de volgende manieren. Compleet op Dvd via de post. Als DDP Master ISO FILE of IMAGE-NERO. Of gewoon als Video TS map. Mocht het niet duidelijk zijn kunt u altijd met u vragen, bellen of mailen. Heeft u Spoed? Bij ons geen probleem, wij leveren al vanaf één dag, en als het moet klaar terwijl u wacht. Kortom, wij helpen u graag!
led verlichting
CD Perserij België Music Group Voor de laagste prijs!
In onze eigen CD Fabriek produceren wij uw eigen CD of DVD productie in een razend tempo en van de allerbeste kwaliteit. Door onze moderne, eigen CD Perserij zijn wij in staat om vaak al binnen 24 uur een CD of DVD voor u te produceren. KLEINE OPLAGE NODIG?
pathe arnhem
CD persen CD drukken CD fabriek CD's' persen.
Nogmaals bedankt" Edson en Marie-sol Ik" wil nog even zeggen, dat de cd's' er erg goed uitzien. En het geluid staat er goed op" Jeanet Het ziet er prachting uit. Kortom; 100% tevreden! Artsen zonder Grenzen. Kamer van Koophandel. 2019 CD Drukken.
groepsaccommodatie brabant
CD-boekje goedkoop drukken SAXOPRINT.
CD boekjes met omslag hebben een 4-zijdige omslag, CD boekjes met gevouwen omslag hebben een 6-zijdige omslag. De bedrukking bepaalt het aantal kleuren dat gebruikt wordt bij het drukken van uw CD boekjes. 1/1 Voorzijde zwart, achterzijde onbedrukt. 4/4 Vier kleuren op de voorzijde, vier kleuren op de achterzijde.
Cryptocurrency
Gepersonaliseerde Gedrukte CD DVD Avery WePrint.
Stickers Laten Drukken. Crèmekleurige stickers met structuur. Bruin kraftpapieren stickers. Gerecycled papieren stickers. Afneembare papieren stickers. Plaque vormige stickers. Plat ovale stickers. Stickers met logo. CD DVD etiketten. Gedrukte CD DVD. CD DVD inlegvellen. U heeft geen producten in uw winkelwagen.
visier
Cd persen doe je goedkoop bij de Art of sound studio. Cd persen doe je goedkoop bij de Art of sound studio.
Hoe moet ik alles aanleveren? Als u besluit uw cd door ons te laten persen dan neemt u contact met ons op, en dan sturen wij u alle richtlijnen plus opmaak slablonen aan, dan weet u precies hoe u het artwork moet aanleveren en waar het aan moet voldoen. Ook kunnen wij uw audio cd masteren indien dat nog niet is gebeurd en de master cd voorzien van alle juiste codes zoals ISRC. Klik hier voor meer info over masteren. Waarom is het prijsverschil maar klein tussen 300 en 500 stuks? Bij een persing zijn de opstart kosten het hoogst. De cd persen zelf kost relatief weinig. Daarom ziet u de prijs sterk dalen bij hogere aantallen. U kunt dat testen door uw berekening hierboven aan te passen naar 1000 stuks. Ons programma laat u gelijk het verschil zien. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.
latex spuiten

Contacteer ons

cd naar cd kopieren
cd kopieren naar andere cd
gebrande cd werkt niet in cd speler
gebrande cd afspelen op cd speler
gebrande cd speelt niet af op cd speler
cd drukken
cd bedrukken
cd speler voor 5 cd's
cd speler meerdere cd's
cd speler 5 cd's
cd speler voor meerdere cd's
cd doosjes voor 3 cd's