cd bedrukken


CD's, DVD's' en Blu-rays bedrukken: DiscDrukken.nl.
Zet nu je home video's' op een uniek bedrukte dvd, of je muziekbestanden op een CD zoals jij die hebt ontworpen. Je kunt er ook je eigen drukwerk bij maken! Speciale actie, Nu vanaf 300 CD's' persen mogelijk in wallet, beide met full-colour bedrukking. Heeft u een aantal gekopieerde CD's' of DVD's' nodig? Dat kan al vanaf 25 stuks. Geperste Cd's' of DVD's' nodig? Geen probleem, ook dat is mogelijk vanaf 300 stuks. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Enkele voorbeelden van onze producten. Wat is DiscDrukken.nl? Wij zijn een jong en modern maar vooral een flexibel bedrijf. Wij zijn pas enkele jaren in deze branche actief, maar lang genoeg om de kneepjes van het vak te kennen. Wij zijn er dan ook totaal op gericht om de klant een optimaal en hoogkwalitatief product te bieden. Volg Discdrukken op Twitter @Discdrukken. Ken je iemand die een leuke prijs wilt winnen, en kleine ondernemer /zzp'er' is? Check this: https//t.co/DprZuQfqVr.: wat een leuk idee: de eindmusical van school laten kopieren op je eigen DVD's.voor' jou en je klasgenootjes.bij discdrukken.nl kan dat!
isae 3402
CD Drukken was nog nooit zo Voordelig!
De CD Fabriek BV verzorgt het complete drukken van uw CD met een CD perserij die klinkt als een klok. De CD Fabriek draagt tevens zorg voor een goede mastering, grafisch ontwerp, en een complete begeleiding naar uw eindproduct van uw CD.
zeiltocht ijsselmeer
Trion producten Muismatten, domingstickers, CD DVD copy en CD DVD bedrukking.
VPN
Wij persen Cd's' en Vinyl, ook in kleine oplage Hoge kwaliteit, Goedkoop en Super Snel!
Wij dupliceren al cd of dvd in wallet, Jewelcase of Dvd box als het moet binnen 24 uur. Door onze jarenlange ervaringen, kunnen wij u een hoogstaand product leveren tegen een zeer lage prijs. Of het nu gaat om 50 stuks of om 100.000 stuks, bij ons zit u goed. Zo leveren wij eventueel los bedrukte Cds of Dvds op spindel. Maar ook leveren wij los de Wallets Sleeve Digipacks en verdere drukwerken. Vinyl leveren wij v.a. 100 geperst wij kunnen u ook voorzien van een gesneden vinyl v.a. 1 stuk vraag na de voorwaarde of kijk Hier. Dupliceren of Persen? Dit is de vraag die wij vaak krijgen. Cds of Dvds Bedrukken en dupliceren wij tot een oplage van 300 stuks, daarboven is het voordeliger om de Cd of Dvd te laten persen. Wij kunnen ook kleinere aantallen persen dan 300 vraag na de mogelijkheden. Mocht u bij ons een opdracht plaatsen, dan zullen wij het artwork controleren. Mocht er een kleine aanpassing nodig zijn, dan zullen wij dat kosteloos doen.
makelaar nijmegen
Gepersonaliseerde CD DVD Etiketten Avery WePrint.
CD DVD etiketten. Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde CD DVD etiketten met behulp van onze online software en Avery Weprint zorgt ervoor dat uw ontwerp professioneel gedrukt wordt en bezorgt uw etiketten op het door u gewenste adres. Gedrukte CD DVD.
musis arnhem
Afdrukken op een cd of dvd.
Doet u dat niet, dan kunnen schrijffouten optreden als gevolg van vingerafdrukken, stof of krassen op het oppervlak van de cd. Als u een groot aantal cd's/dvd's' wilt bedrukken, druk dan eerst af op een aantal extra cd's/dvd's' en controleer de bedrukte zijde na één hele dag.
groepsaccommodatie brabant
CD, DVD, Blu-Ray publicatie Voor 18u besteld, morgen verzonden! TWIKS MEDIA NL.
Je bent bij Twiks Media bij het juiste adres. Het branden van DVDs en Blu-rays tot het bedrukken in full-colour is mogelijk. Grotere aantallen zijn uiteraard mogelijk in hoge kwaliteit disc bedrukking voor CD, DVD en Blu-Ray. De levertijd met bedrukking ongeveer 14 werkdagen.
Cryptocurrency
CD cover online drukken SAXOPRINT.
Kies de papiersoort voor uw CD covers hier. Indien producttechnisch noodzakelijk werken wij het oppervlak van uw papier met een dispersielak af, zodat het product een optimale drukkwaliteit heeft. Na het aanbrengen van de lak is dit papier niet langer te bedrukken of te bestempelen.
visier
CD Persen en DVD Persen DVD bedrukking.
Bij offset druktechniek wordt gebruik gemaakt van de eigenschappen van vet en water die elkaar afstoten. Het af te drukken beeld heeft een zeer glad oppervlak en het niet af te drukken beeld een heel fijn ruw oppervlak fijner dan het allerfijnste schuurpapier.
latex spuiten

Contacteer ons

cd naar cd kopieren
cd kopieren naar andere cd
gebrande cd werkt niet in cd speler
gebrande cd afspelen op cd speler
gebrande cd speelt niet af op cd speler
cd drukken
cd bedrukken
cd speler voor 5 cd's
cd speler meerdere cd's
cd speler 5 cd's
cd speler voor meerdere cd's
cd doosjes voor 3 cd's