lp persen


Platen persen New Line Forum.
DJ Ardo Standaard Lid Uit: Nederland Sinds: 17-11-2001 Laatste: 26-5-2008 Berichten: 69. Eigen producties of die van anderen op vinyl persen was tot nu toe alleen mogelijk als je er vanaf 300 stuks in een keer laat persen. Een lacker testplaat biedt uitkomst voor slechts 15 draaibeurten, daarna kan ie de vuilnisbak in.
Bij het Amsterdamse Vinylify creëer je je eigen custom-platen.
Een cdtje brand je in een paar minuten zelf, en over mp3-spelers en Spotify-playlists gaan we het niet eens hebben! Vinylify laat je custom-platen maken. Het Amsterdamse Vinylify biedt je de mogelijkheid om je eigen custom-vinyl te maken. Je levert de tracks digitaal aan, en zorgt voor mooi artwork. Na vier weken ontvang je je persoonlijke plaat. Vanwege praktische redenen ben je wel gebonden aan een plaat van 10 inch, omdat deze makkelijk te versturen is. De speeltijd bedraagt tien minuten per kant.
Sony Music gaat zelf weer lp's' persen wegens grote vraag NOS.
Een Japanse persing van het Beatle-album Let it Be in een platenzaak in Tokio AFP. Eén van de grootste muziekmaatschappijen ter wereld, Sony Music, gaat zelf weer lp's' persen. Door de sterk gestegen vraag naar vinyl brengt het bedrijf ook versneld oud materiaal opnieuw uit op lp, bevestigt Frank Bloemen van Sony Music een bericht in vakuitgave Entertainmentbusiness.nl.
Vinylfabriek in Leeuwarden blijkt succes: We hebben lange wachttijden.
Roorda, zelf al jaren dance-ondernemer, krijgt veel van zijn bestellingen rechtstreeks binnen. Acquisitie doen is er dus nauwelijks bij. Het grote succes van Deepgrooves brengt ook een nadeel met zich mee: wie bij Roorda een plaatje wil laten persen, moet inmiddels al rekening houden met wachttijden van zon 12 weken.
CD/LP persen.
Re: CD/LP persen Gepost door: paul weekers Datum: 29/01/2008 1641.: Als vormgever van allerlei zaken ben ik in het bezit van een grootformaatprinter, die is in het geval van CD-boekjes of LP hoezen zo je wil een stuk goedkoper dan een drukker.
Vinyl uitbrengen? Tips van Matthijs Kropff! Lighttown Fidelity POPEI.
Een perserij is een bedrijf dat een of meerdere persen in eigen beheer heeft en dus daadwerkelijk zelf vinyl perst. In Nederland is op het moment slechts één perserij actief, Record Industry in Haarlem. In de ons omringende landen zijn meerdere perserijen actief. Een broker is een tussenpersoon die niet zelf perst, maar die productiecapaciteit inkoopt bij een perserij. Het nadeel van werken met een broker is dat je dus geen rechtstreeks contact hebt met de perserij, maar dat er altijd iemand tussen zit. Het voordeel kan in de prijs zitten, een broker koopt in het groot in bij een perserij en krijgt daarom een voordeligere prijs als iemand die eenmalig een kleine oplage LP's' of een singletje laat persen. Zelfs met hun marge er bovenop is het dus vaak voordeliger om via een broker te werken. Mocht je met een broker in zee gaan, zorg er dan wel altijd voor dat je achterhaalt waar zij hun vinyl laten persen, zodat je weet waar je platen of singles geperst worden.
Vinyl platen persen: Mediadub is de specialist! Producten Mediadub.
De tijdsduur is daarnaast ook erg afhankelijk van het soort muziek waar er geperst gaat worden. We hebben we enkele richtlijnen die aangehouden kunnen worden.: Gewicht van de plaat. De audioplaten die we persen kunnen besteld worden in een standaard en een zware kwaliteit. 7 Singles zijn te bestellen in 42gr of 70gr. 12 LP is te bestellen in 140gr en 180gr. De keuze voor gewicht heeft geen invloed op de audiokwaliteit, het is louter een kwaliteitservaring. 10 is alleen in 110gr te produceren. Welke vinyl kleuren kan ik laten persen?
CD opdruk Wij persen Cd's' en Vinyl, ook in kleine oplage.
Wij bedrukken de Cd / Dvd kleine oplage tot 300 stuks UV Digital. Door de UV is dit product water en kras bestendig. Bij het persen krijgt u een Offset bedrukking, dit is ook een full color opdruk van mooie kwaliteit.
Sony gaat zelf weer populair vinyl persen Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Camera video. Camera video. Camera video.
Vinyl maken is bijna ambachtelijk, verklaart Bloemen. Voordat een plaat richting de winkels gaat, zijn er nogal wat handelingen te verrichten, zoals het maken van een master, het vervaardigen van artwork, het snijden van het vinyl en de handmatige verpakking. De machines die momenteel het vinyl persen zijn oud en komen nog uit de glorietijd van de lp.

Contacteer ons

lp persen
lp laten persen
appels persen
broek persen
persen bevalling
zelf appels persen
druiven persen
fruit persen
bevallen persen
hoe moet je persen
sap persen
persen baby