lp laten persen


Deze muziekliefhebbers beginnen hun eigen vinylfabriek 250.000 platen in het eerste jaar is het doel.
Het persen van de plaat duurt ongeveer veertig seconden, vervolgens moet de plaat in een speciale ruimte 24 uur afkoelen. Daarna kan de plaat worden ingepakt en is hij klaar voor de verkoop. Wat kost het eigenlijk om een plaat te maken? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven, dat hangt af van verschillende factoren. Denk aan de hoeveelheid platen, kleur en de artiest. Als je vijfhonderd platen wil laten maken kan je grofweg zeggen dat je ruim duizend euro kwijt bent. Gaan jullie concurreren met die andere vinylperserij in Nederland, Records Industry? Records Industry is misschien wel de grootste platenfabrikant ter wereld. Zij produceren volgens mijn informatie zon twaalf miljoen platen per jaar.
Voordelig Vinyl laten Persen bij 123CD.
Vinyl Persen bij 123CD. Vinylplaten zij anno 2016 weer helemaal HOT en er is te speken van een echte trend in de verkoop van Vinyl. De 12 LP is weer helemaal terug van weggeweest maar ook het alom bekende singeltje maakt een comeback in de muziekindustrie. Steeds meer CDs worden ook weer op vinyl geperst en van is goed nieuws voor de LP liefhebbers! In de Vinylperserij van 123CD persen wij zowel 12 inch platen alsook de singeltjes en natuurlijk mag de platenhoes hierbij niet ontbreken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een vinylproductie op maat gemaakt of bel met onze afdeling verkoop voor een goed adviesgesprek. Offerte aanvragen, klik hier. Uw vraag / opmerking. Kies uw media. DVD CD duallayer DVD. Kies uw verpakking. Digipack formaat CD 2-Luik. Digipack formaat DVD 2-Luik. Kleur Zwart-wit PMS Geen bedrukking. Wilt u een inlegvel in de verpakking? Wilt u een standaard fullcolour 4 pp boekje? CD Productie CD Perserij CD Persen CD Persing CD Dupliceren DVD Dupliceren. T: 31 0495-564145. T Sales: 31 0495-563234. VEEL GEZOCHT OP 123CD.NL. CD Maken kleine oplage.
Uw muziek op Vinyl? Bij ReplifactMedia kunnen we het allemaal!
Doorsnee: 30cm Tijd per kant: 1930: min bij 33 toeren of 1400: min bij 45 toeren. Zwart vinyl, gekleurd vinyl of PictureDisc. Bij ReplifactMedia kunt u de keus maken uit twee gewichten te weten de standaard en de zware kwaliteit. Standaard wordt de plaat geleverd in de kleur zwart maar als u een gekleurde uitvoering prefereert of een picture disc kunnen wij dat natuurlijk ook voor u regelen. Een vinyl label is een integraal onderdeel van de plaat. In tegenstelling tot wat verwacht wordt is dit geen sticker. Bij het persen van de plaat wordt het bolletje vinyl tussen de twee labels gehouden en de pers zorgt ervoor dat de label en plaat samensmelten.
Vinyl uitbrengen? Tips van Matthijs Kropff! Lighttown Fidelity POPEI.
Een perserij is een bedrijf dat een of meerdere persen in eigen beheer heeft en dus daadwerkelijk zelf vinyl perst. In Nederland is op het moment slechts één perserij actief, Record Industry in Haarlem. In de ons omringende landen zijn meerdere perserijen actief. Een broker is een tussenpersoon die niet zelf perst, maar die productiecapaciteit inkoopt bij een perserij. Het nadeel van werken met een broker is dat je dus geen rechtstreeks contact hebt met de perserij, maar dat er altijd iemand tussen zit. Het voordeel kan in de prijs zitten, een broker koopt in het groot in bij een perserij en krijgt daarom een voordeligere prijs als iemand die eenmalig een kleine oplage LP's' of een singletje laat persen. Zelfs met hun marge er bovenop is het dus vaak voordeliger om via een broker te werken. Mocht je met een broker in zee gaan, zorg er dan wel altijd voor dat je achterhaalt waar zij hun vinyl laten persen, zodat je weet waar je platen of singles geperst worden.
Vinyl persen bij de CD Fabriek.
Of kies voor een speciale look met bijvoorbeeld een discohoes. Verder heeft u de keuze of deze hoes voorzien moet zijn van labelgaten zodat het label van uw plaat ook aan de buitenzijde direct zichtbaar is. Ruime keuze bij vinyl persen. Iedereen kan in onze vinylperserij terecht om vinylplaten te laten maken. Wij persen voor u 12 platen in allerlei kleuren en maten en ook verschillende diktes zijn bij ons verkrijgbaar. Verder kunnen wij uw plaat voorzien van een bijpassende platenhoes. Wilt u weten wat de meest gangbare vinylplaat is? De 12 LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm wordt het meest gebruikt. Overigens zit het verschil tussen 33 en 45 rpm hem in de hoeveelheid audio per plaatkant: 19 minuten bij een 33 toeren plaat en 14 minuten bij een 45 toeren plaat.
Vinyl laten maken vanaf 1 stuk New Line Forum.
Vinyl laten maken vanaf 1 stuk. Pagina 1 van 1. Hans Standaard Lid Uit: Nederland Sinds: 30-4-2002 Laatste: 13-11-2014 Berichten: 319. Mischien interessant, hier kun je vinyl laten snijden, dus geen lakker! Remczero Standaard Lid Uit: Nederland Sinds: 2-11-2002 Laatste: 26-2-2010 Berichten: 336. Ja dit is erg leuk ja. Alleen vallen de prijzen me een klein beetje tegen maar toch bedankt voor de link. Wist helemaal niet dat t kon. Dunic Standaard Lid Uit: Nederland Sinds: 20-7-2002 Laatste: 18-6-2009 Berichten: 43. Tom VIP Lid Uit: Nederland Sinds: 3-1-2002 Laatste: 20-10-2019 Berichten: 9349. Ik vind het belachelijk goedkoop. Heb je enig idee wat het vroeger kostte om een plaatje te laten persen?
Vinylify Maak je eigen custom-vinylplaat in een paar stappen.
Vinylify is een fantastische manier om jouw MP3 of CD album om te zetten naar een tijdloze vinylplaat. De jongens van Vinylify waren fijn om mee te werken en hebben de plaat snel geleverd. Pop/Soul band USA. Wij testen jouw zelf ontworpen vinylplaat zorgvuldig op kwaliteit voordat deze naar jou wordt verzonden. Vinylify is opgericht in Amsterdam in 2015, en heeft sindsdien custom-vinylplaten gemaakt voor meer dan 5.000 klanten uit ongeveer 100 verschillende landen. Maak je eigen vinylplaat. Upload je muziek, ontwerp je hoes en bijpassende labels. Maak je vinylplaat. Lees op Google. 2022: 05 Aug 17. i would hands down give my business to them again. I know nothing about mixing music or making records. I found out about them only several weeks before my boyfriend's' birthday and I explained that I wanted to make a vinyl with our favorite songs and that I was concerned I wouldn't' receive it in time I live in the US.
Het mag wat kosten Entertainment Business.
En dat drijft de prijs op. De startkosten van het persen van een lp voor het omzetten van de gemasterde audio naar een groef voor de mal liggen op ongeveer 360 euro, nog voordat er ook maar één plaat gemaakt is. Deze eenmalige kostenpost wordt per plaat minder als er meer exemplaren worden geperst, bijvoorbeeld bij populaire releases. Hoewel de lp weer in de lift zit, is het niet zo dat major platenmaatschappijen van elke release blind grote oplages bestellen. Per release wordt een inschatting gemaakt van het te verwachten aantal verkochte units, gebaseerd op eerdere ervaringen, doelgroep, artiest en soort release. Ondanks de populariteit van vinyl zijn de oplages nog altijd lager dan die van de cd.
MMT Eigen tracks zelf op Vinyl laten persen flockonderwerp.
Eigen tracks zelf op Vinyl laten persen. Als je je eigen plaatje wilt laten persen, dan kan dat bij bijv.: en er zit nog een goeie in belgië maar ben de naam effe kwijt. Je wil je track natuurlijk zo goed mogelijk klinkend op die plaat hebben.

Contacteer ons

lp persen
lp laten persen
appels persen
broek persen
persen bevalling
zelf appels persen
druiven persen
fruit persen
bevallen persen
hoe moet je persen
sap persen
persen baby