vinyl singles persen


De vinyl specialist! LP's' Singels met unieke kwaliteits indicatie!
NIEUW 180 gr VINYL. HARDROCK AND METAL. BEATLES 45 rpm. ROLLING STONES 45 rpm. JR 70/80/90 2 P/S! 12 INCH/MAXI SINGLES. COLLECTORS 45 rpm. EXTRA VOORDELIG: CLASSIC ALBUMS. Great seller and fast shipping, recommended! Great seller and fast shipping, recommended!
Record Industry Wikipedia.
Rond 1980 groeide de productie tot zo'n' 50 miljoen platen per jaar voor vrijwel de hele Europese markt. 2 Ook de meeste bijbehorende hoezen werden in Haarlem gedrukt, zodat op veel CBS-uitgaven uit die periode de aanduiding Printed" in Holland" te vinden was.
Lp persen Replifact Media bv.
Zowel voor de opdruk van de papieren labels voor de LP die tijdens het persen op de plaat worden aangebracht, als de verpakking middels binnen en buitenhoezen, zijn wij u graag van dienst. Daarnaast kunnen we LPs ook in verschillende kleuren vinyl persen. We werken hierbij met een aantal standaard PMS kleuren in volledige kleur, transparante kleur of in een marmereffect. Neem contact op voor meer informatie. Wilt u een LP laten persen door Replifact Media? Dan informeren we u graag over de mogelijkheden en tarieven. U kunt ons bereiken door te bellen naar 31 0 497 64 55 25 of het contactformulier in te vullen. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. CD hoes maken LP maken Vinyl drukken CD persen kleine oplage CD persen prijzen.
Vinyl platen persen: Mediadub is de specialist! Producten Mediadub.
Welke vinyl kleuren kan ik laten persen? De meeste platen die we persen zijn op zwart vinyl. Zwart vinyl is kwalitatief het beste. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om opvalwaarde te creƫren door gekleurd vinyl te gebruiken. We hebben diverse standaard kleuren die we kunnen gebruiken.
Wat is je oude platenverzameling waard? Waarde platenverzameling.
Kopen en verkopen van platen en singles Er is steeds meer belangstelling voor elpee's. Oude platen kunnen nog veel geld opleveren. Er zijn verschillende aspecte. Stijgende lijn in verkoop van langspeelplaten op vinyl Terwijl wereldwijd de verkoop van cd's, downloads en alle andere moderne vormen waarin mensen muziek consumeren afneem.
Vinyl groeit, maar waarom is het zo duur? artikelen 3voor12.
Bij een kleine oplage 500 stuks is dat zo'n' beetje een euro per exemplaar. De aantallen bepalen de prijs heel sterk. In vergelijking: wij persen miljoenen cd's' per jaar. Zo veel dat het ook nog eens loont daar een eigen fabriek voor te hebben. Voor vinyl hebben wij die expertise niet meer. Een groot deel van ons vinyl wordt in Badhoevedorp gemaakt, bij Record Industry, een ander deel in Hannover. Voor de distributiekosten maakt dat niet zoveel uit. De prijs gaat wel omhoog bij titels waarvoor het niet loont ze in Europa te persen, de onderste laag producten. Kleine aantallen uit Amerika importeren is duurder. Dat zag je ook bij de eerste edities van Record Store Day. Daarbij ging het om kleine oplages, die ook nog eens uit Amerika overgescheept werden. Twee keer de hoofdprijs dus." Zoals" Nespresso naast Douwe Egberts." En toch werd Record Store Day een succes. Net als Jake Bugg, met die onverklaarbare uitschieter naar boven. Dennis van Tetering beaamt de door Speijers benoemde tegenstelling: de retail wil altijd goedkoper, het label altijd duurder. Toch vindt ook hij die winkelprijs van 30 euro hoog voor een nieuwe artiest. Maar de klant laat de plaat niet liggen.
Uw muziek op Vinyl? Bij ReplifactMedia kunnen we het allemaal!
Gewicht 42gram standaard of 70gram zwaar doorsnee: 175cm., Tijd per kant 630: min. bij 33 toren of 430: min. bij 45 toeren. 12 vinyl LP long play. Gewicht: 140gr standaard of 180gr zwaar. Doorsnee: 30cm Tijd per kant: 1930: min bij 33 toeren of 1400: min bij 45 toeren. Zwart vinyl, gekleurd vinyl of PictureDisc. Bij ReplifactMedia kunt u de keus maken uit twee gewichten te weten de standaard en de zware kwaliteit. Standaard wordt de plaat geleverd in de kleur zwart maar als u een gekleurde uitvoering prefereert of een picture disc kunnen wij dat natuurlijk ook voor u regelen. Een vinyl label is een integraal onderdeel van de plaat. In tegenstelling tot wat verwacht wordt is dit geen sticker. Bij het persen van de plaat wordt het bolletje vinyl tussen de twee labels gehouden en de pers zorgt ervoor dat de label en plaat samensmelten. verschillende labels voor 7 of 12.
Vinylplaten zijn helemaal terug Industrieel Ontwerpen Kennis Engineersonline.nl.
De perserij kon op dat moment uitsluitend 7" platen singles en EP's' fabriceren. Artone groeide snel in de jaren 60, vooral dankzij een distributiedeal met het Amerikaanse CBS Records. In 1966 kocht CBS een belang van 50% in Artone, in 1969 gevolgd door een volledige overname. Rond 1980 groeide de productie tot zo'n' 50 miljoen platen per jaar, voor vrijwel de hele Europese markt. Ook de meeste bijbehorende hoezen werden in Haarlem gedrukt, zodat op veel CBS-uitgaven uit die tijd Printed in Holland is te lezen. Hoogtepunt was het album Thriller van Michael Jackson waarvan in 1982 in totaal 40 miljoen exemplaren de deur uit gingen. Ook de legendarische LP Dark side of the moon van Pink Floyd rolde hier van de persen. Na de wereldwijde overname van CBS door Sony in 1988 kwamen de faciliteiten in Haarlem in handen van het Japanse bedrijf. Het verdwijnen van vinyl ten faveure van de CD deed het bedrijf in de jaren 90 bijna de das om.
Vinylify Maak je eigen custom-vinylplaat in een paar stappen.
20 minuten muziek 10 min per kant. Ontwerp je eigen hoes en labels. Laat iemand een eigen vinylplaat maken. Verkrijgbaar in digitaal of fysiek. Voeg een persoonlijk bericht toe. Cadeaubon met unieke code. Het perfecte muziekcadeau. Als vinyl kenner, beatmaker, en muziekproducer, hecht ik veel waarde aan mijn vinyl.

Contacteer ons

goedkoop vinyl persen
vinyl persen haarlem
vinyl persen 1 stuk
vinyl persen per stuk
vinyl plaat persen
vinyl persen
vinyl laten persen
vinyl singles persen
vinyl persen prijzen
vinyl persen belgie
vinyl persen nederland