vinyl persen


vinyl persen, adressen.
Van: Seraphic Waar kan ik het best vinyl laten persen. 1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 05 september 2008 1326: door Seraphic. Reageer of citeer het bericht in je reactie. Re: vinyl persen, adressen. 05 september 2008 1347.: Van: thomas dit is een optie lijkt me, in haarlem.:
Vinyl uitbrengen? Tips van Matthijs Kropff! Lighttown Fidelity POPEI.
Een perserij is een bedrijf dat een of meerdere persen in eigen beheer heeft en dus daadwerkelijk zelf vinyl perst. In Nederland is op het moment slechts één perserij actief, Record Industry in Haarlem. In de ons omringende landen zijn meerdere perserijen actief. Een broker is een tussenpersoon die niet zelf perst, maar die productiecapaciteit inkoopt bij een perserij. Het nadeel van werken met een broker is dat je dus geen rechtstreeks contact hebt met de perserij, maar dat er altijd iemand tussen zit. Het voordeel kan in de prijs zitten, een broker koopt in het groot in bij een perserij en krijgt daarom een voordeligere prijs als iemand die eenmalig een kleine oplage LP's' of een singletje laat persen. Zelfs met hun marge er bovenop is het dus vaak voordeliger om via een broker te werken. Mocht je met een broker in zee gaan, zorg er dan wel altijd voor dat je achterhaalt waar zij hun vinyl laten persen, zodat je weet waar je platen of singles geperst worden.
Het mag wat kosten Entertainment Business.
En dat drijft de prijs op. De startkosten van het persen van een lp voor het omzetten van de gemasterde audio naar een groef voor de mal liggen op ongeveer 360 euro, nog voordat er ook maar één plaat gemaakt is. Deze eenmalige kostenpost wordt per plaat minder als er meer exemplaren worden geperst, bijvoorbeeld bij populaire releases. Hoewel de lp weer in de lift zit, is het niet zo dat major platenmaatschappijen van elke release blind grote oplages bestellen. Per release wordt een inschatting gemaakt van het te verwachten aantal verkochte units, gebaseerd op eerdere ervaringen, doelgroep, artiest en soort release. Ondanks de populariteit van vinyl zijn de oplages nog altijd lager dan die van de cd.
Pionieren: Deze ondernemers willen vinyl persen in de Blokhuispoort noordz.
In Nederland is er momenteel nog één over, in Haarlem. Een fabriek die vooral perst voor grote partijen. Wie als kleinere partij vinyl wil laten persen, kan uitwijken naar het Oostblok. Zelf liet Roorda wel eens wat persen in Tsjechië.
Hoe wordt vinyl gemaakt? Een blik bij Record Industry Alpha-Audio.
We krijgen een blik in de keuken van één van de grootste perserijen van vinyl: Record Industry in Haarlem. We gaan nog een keer dieper in op waarom vinyl nu anders klinkt dan digitaal. Dat is namelijk een heel ander onderwerp. In dit achtergrond-verhaal en video gaan we meer in op het proces van hoe vinyl nu eigenlijk gemaakt wordt. Ook heel interessant natuurlijk! Het hele proces begint natuurlijk met het aanleveren van de muziek zelf. Dat gebeurt veelal digitaal ironisch genoeg. Deze master wordt bij Record Industry geschikt gemaakt voor transport op een zogenaamde master. Een direct metal. Deze schijf van rvs met een dikke koperlaag wordt gebruikt om een matrijs van te maken. Deze is nodig om uiteindelijk vinyl mee te persen.
Hoe wordt vinyl gemaakt? Een blik bij Record Industry Alpha-Audio.
Deze is nodig om uiteindelijk vinyl mee te persen. Wat bijzonder is, is dat Record Industry zijn eigen koperplaten maakt. De rvs basis bestellen ze bij een leverancier. De koperlaag groeien ze zelf. Dat gebeurt in een chemisch proces dat koperballetjes oplost en op de rvs-plaat groeit.
Vinyl persen met uw muziek? Bekijk hier uw opties!
Daar er bij vinyl persen nog veel manueel werk aan te pas komt is vinyl wel een stuk duurder dan een CD. Maar u krijgt wel veel charme, warmte en nostalgie retour! U kan reeds vinyl persen vanaf 100 stuks! Maar net zoals bij CDs gaat de stukprijs omlaag naar mate u er meer laat maken. Heeft u snel vinyl nodig? Overweeg dan onze spoedprocedures! U kan kiezen uit.: 7 single: speelduur per zijde 6min50 bij 33RPM, 5min bij 45RPM.
Vinyl persen in de Vinyl perserij.
Het meest populair zijn op dit moment de white label vinyl platen op 125 grams vinyl. Wij kunnen ook blanco label vinylplaten inclusief een discohoes met labelgaten leveren. Wilt u een polybag binnenhoes? Ook dat is mogelijk bij ons. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden! Extra vinyl naast cd of dvd. De plaat zit dus duidelijk in de lift. Toch persen we nog steeds veel cd of dvd producties. Soms kiezen artiesten ervoor om naast hun cd en de beschikbare downloads ook een beperkte oplage beschikbaar te stellen in vinyl. Het gaat dan vaak om zon 300 stuks en dit vormt direct een zeer interessante must-have voor de allergrootste fans. Wilt u uw muziek ook op vinyl laten persen? Neem dan contact met ons op zodat wij u een passende offerte kunnen doen toekomen. T: 31 0495-564145. WAAROM DE MUSICGROUP BV? ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS. SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND. ALLE CD DVD PRODUCTIES IN EIGEN CD PERSERIJ.
Vinylify Maak je eigen custom-vinylplaat in een paar stappen.
Maak je eigen vinylplaat. Vinylify maakt gepersonaliseerde vinylplaten op maat. Upload of selecteer je eigen muziek en ontwerp je eigen hoes en labelsticker. Wij zorgen voor de rest en leveren de plaat bij jou thuis. Maak je vinylplaat. Vinylplaat op maat. Jouw unieke 10-inch-vinylplaat. Verkrijgbaar in zwart, wit en transparant. 20 minuten muziek 10 min per kant. Ontwerp je eigen hoes en labels. Laat iemand een eigen vinylplaat maken. Verkrijgbaar in digitaal of fysiek. Voeg een persoonlijk bericht toe. Cadeaubon met unieke code. Het perfecte muziekcadeau. Als vinyl kenner, beatmaker, en muziekproducer, hecht ik veel waarde aan mijn vinyl.

Contacteer ons

goedkoop vinyl persen
vinyl persen haarlem
vinyl persen 1 stuk
vinyl persen per stuk
vinyl plaat persen
vinyl persen
vinyl laten persen
vinyl singles persen
vinyl persen prijzen
vinyl persen belgie
vinyl persen nederland