vinyl persen prijzen


Vinyl platen persen: Mediadub is de specialist! Producten Mediadub.
Welke vinyl kleuren kan ik laten persen? De meeste platen die we persen zijn op zwart vinyl. Zwart vinyl is kwalitatief het beste. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om opvalwaarde te creëren door gekleurd vinyl te gebruiken. We hebben diverse standaard kleuren die we kunnen gebruiken.
Hoe worden cd's' en platen gemaakt? Het productieproces Poppunt.
Al zal een goede master engineer je normaal gezien ook wel tips kunnen geven over wanneer een aparte master nodig is en wanneer niet. Heel wat producers van elektronische muziek laten hun tracks eerst op een test-vinyl persen om ze als dj op het publiek te kunnen testen, desnoods wat extra te editen en pas een definitieve persing te laten doen als ze echt tevreden zijn. Een test-vinyl is meestal de zogenaamde laquer persing die in het begin van het reproductieproces gebruikt wordt om de moederplaat te maken. Deze persing op vinylacetaat een dun laagje hars is behoorlijk fragiel en kan slechts enkele keren afgespeeld worden voor er hoorbaar kwaliteitsverlies optreedt. Er bestaan ook vinylsnijders cutters die met een diamanten naald rechtstreeks in een echte vinylplaat kunnen snijden. Met deze technologie kan vinyl in zeer kleine oplages gemaakt worden omdat er geen moederplaat moet gemaakt worden.
Vinyl persen met uw muziek? Bekijk hier uw opties!
Daar er bij vinyl persen nog veel manueel werk aan te pas komt is vinyl wel een stuk duurder dan een CD. Maar u krijgt wel veel charme, warmte en nostalgie retour! U kan reeds vinyl persen vanaf 100 stuks! Maar net zoals bij CDs gaat de stukprijs omlaag naar mate u er meer laat maken. Heeft u snel vinyl nodig? Overweeg dan onze spoedprocedures! U kan kiezen uit.: 7 single: speelduur per zijde 6min50 bij 33RPM, 5min bij 45RPM.
Vijf weetjes over De terugkeer van de LP Classics To Go."
Wachtlijsten kunnen wel oplopen tot een half jaar. Laat Nederland nu een van de belangrijkste landen ter wereld zijn als het gaat om het persen van vinyl. In Haarlem staat bijvoorbeeld een fabriek die met 33 persen 40.000 tot 50.000 platen per dag perst, voor distributie over de hele wereld. Meest verkochte plaat. Het grote succes van vinyl begon eind jaren veertig. Het waren klassieke platen die de verkoop op gang brachten, later kwamen pop, jazz en rock n roll erbij. Er is enige discussie wat precies de best verkochte klassieke plaat aller tijden is. Sommigen beweren Switched-on Bach van componiste Wendy Carlos, anderen Four Seasons van violist Nigel Kennedy en weer anderen houden het op het eerste live-album van De Drie Tenoren, de gelegenheidsformatie van operamastodonten Plácido Domingo, José Carreras en Luciano Pavarotti. De laatste jaren is componist Max Richter een van de meest succesvolle klassieke artiesten op vinyl. Waardevolle oude exemplaren. Niet alleen nieuwe lps, ook oude lps beleven een revival. Bij sommige platen krijgt de term zwart goud een nieuwe lading: klassieke platen kunnen soms wel honderden euros per stuk waard zijn!
PRODUCTIEPROCES Vinylperserij.
Vinyl persen is dus een tijdrovend gebeuren ter vergelijking: onze CD persen bij Replifact Media produceren elke 4 seconden een CD. Verpakken van 12 vinyl.: Naast de binnenhoezen van onbedrukt wit of zwart papier, met of zonder kapgat voor het label, leveren we ook polylined binnenhoezen. Door de voering met dun kunststof, geven deze hoezen een betere bescherming tegen krassen dan de standaard hoezen. Buitenhoezen zijn er in meerdere varianten, onder andere enkel en dubbel gatefold modellen, full colour bedrukt met glans of matte afwerking, of voor de echte retro-look ook bedrukt op de ruwe zijde van het karton. Ook hier eventueel weer de keuze voor een kapgat. Templates en prijzen op aanvraag.
Vinyl groeit, maar waarom is het zo duur? artikelen 3voor12.
Bij een kleine oplage 500 stuks is dat zo'n' beetje een euro per exemplaar. De aantallen bepalen de prijs heel sterk. In vergelijking: wij persen miljoenen cd's' per jaar. Zo veel dat het ook nog eens loont daar een eigen fabriek voor te hebben. Voor vinyl hebben wij die expertise niet meer.
Vinyl persen met uw muziek? Bekijk hier uw opties!
Daar er bij vinyl persen nog veel manueel werk aan te pas komt is vinyl wel een stuk duurder dan een CD. Maar u krijgt wel veel charme, warmte en nostalgie retour! U kan reeds vinyl persen vanaf 100 stuks! Maar net zoals bij CDs gaat de stukprijs omlaag naar mate u er meer laat maken. Heeft u snel vinyl nodig? Overweeg dan onze spoedprocedures! U kan kiezen uit.: 7 single: speelduur per zijde 6min50 bij 33RPM, 5min bij 45RPM.
Vinyl persen in de Vinyl perserij.
Vinyl persen bij de Music Group. In onze vinylperserij kunt u uitstekend terecht voor het laten maken van vinylplaten. Wij persen 12 platen in meerdere kleuren en maten, uiteraard voorzien van een bijpassende platenhoes. Ook verschillende diktes zijn mogelijk bij de keuze van uw vinylplaten. De meest gangbare vinylplaat is de 12 LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm. De hoeveelheid audio per zijde is dan 19 minuten als u kiest voor een 33 toeren plaat.
Vinylify Maak je eigen custom-vinylplaat in een paar stappen.
Vinylify is een fantastische manier om jouw MP3 of CD album om te zetten naar een tijdloze vinylplaat. De jongens van Vinylify waren fijn om mee te werken en hebben de plaat snel geleverd. Pop/Soul band USA. Wij testen jouw zelf ontworpen vinylplaat zorgvuldig op kwaliteit voordat deze naar jou wordt verzonden. Vinylify is opgericht in Amsterdam in 2015, en heeft sindsdien custom-vinylplaten gemaakt voor meer dan 5.000 klanten uit ongeveer 100 verschillende landen. Maak je eigen vinylplaat. Upload je muziek, ontwerp je hoes en bijpassende labels. Maak je vinylplaat. Lees op Google. 2022: 05 Aug 17. i would hands down give my business to them again. I know nothing about mixing music or making records. I found out about them only several weeks before my boyfriend's' birthday and I explained that I wanted to make a vinyl with our favorite songs and that I was concerned I wouldn't' receive it in time I live in the US.

Contacteer ons

goedkoop vinyl persen
vinyl persen haarlem
vinyl persen 1 stuk
vinyl persen per stuk
vinyl plaat persen
vinyl persen
vinyl laten persen
vinyl singles persen
vinyl persen prijzen
vinyl persen belgie
vinyl persen nederland