vinyl persen per stuk


vinyl persen per stuk
Doubleclick, Appnexus, Webads, Adnxs, Sanoma, Digidip, Zanox, Criteo, inpagevideo, strossle en andere advertentienetwerken. Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen. De adverteerders plaatsen cookies om onder meer het bereik te meten.
Platen en CD's' forum Forum voor en door verzamelaars op Catawiki.
vvanasperen 490 berichten. Naar wat ik heb begrepen is thuis zelf persen van vinyl gewoonweg te duur. Er zijn wel apparaten, de zogenaamde snijmachines van de merken Vestax en Kingston, geweest die speciaal voor de consumentenmarkt zijn gemaakt. Maar die waren en in aanschaf erg duur en maakten gebruik van een zachter materiaal iets van wax, waardoor de kwaliteit niet goed was en de levensduur van het vinyl ook niet lang was. Toevalligerwijs stond er onlangs een artikel op 3voor12 met de pakkende titel Vinyl groeit, maar waarom is het zo duur? Overigens is er een online shop waar je vinyl ook per stuk kan laten persen, misschien heb je daar wat aan?
Vinyl persen Lp's' in full colour hoes vanaf 100 stuks!
Wij kunnen complete vinylproducties voor uw verzorgen. Alleen bij ons kunt u platen laten persen al vanaf 100 stuks. Het gaat om vinylpersingen van hoge kwaliteit. U kunt eerst proefpersingen ontvangen om verzekerd te zijn van het beste resultaat. Het mooie van een elpee is natuurlijk de verpakking in een full colour hoes. Hiervoor kunt u zelf het artwork aanleveren. Het elpee formaat is bij ons standaard 12inch 30 cm. U kunt kiezen voor 140 grams vinyl, maar ook voor de extra zware versie op 180 grams vinyl. De platen worden aan beide zijden voorzien van een full colour label, waarvoor u eveneens het ontwerp kunt aanleveren. Templates voor de Lphoes en de labels vindt u hier. Bij ons geen maandenlange wachttijden, Wij hanteren vlotte levertijden. De gemiddelde levertijd is circa zes tot acht weken. Nadat u de audiobestanden heeft aangeleverd en het ontwerp voor de hoes en de labels kunnen wij meteen aan de slag. Houdt u er rekening mee dat de maximale speelduur per plaatkant maximaal 20 minuten is.
Vinyl persen bij de CD Fabriek.
Wij persen voor u 12 platen in allerlei kleuren en maten en ook verschillende diktes zijn bij ons verkrijgbaar. Verder kunnen wij uw plaat voorzien van een bijpassende platenhoes. Wilt u weten wat de meest gangbare vinylplaat is? De 12 LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm wordt het meest gebruikt. Overigens zit het verschil tussen 33 en 45 rpm hem in de hoeveelheid audio per plaatkant: 19 minuten bij een 33 toeren plaat en 14 minuten bij een 45 toeren plaat. Vinylplaten in opvallende kleuren. Een vinylplaat is standaard zwart, maar we kunnen ook een leuke mengkleur toevoegen om uw plaat opvallender te maken. Rood, blauw of wit? Het is bij ons allemaal mogelijk. Kies voor een picture disc zodat er een fullcolour foto op uw vinylplaat wordt geplaatst. Op dit moment zijn bij vinyl persen de white label vinyl platen op 125 grams vinyl het meest populair. We kunnen ook blanco label vinylplaten inclusief een discohoes met labelgaten leveren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een hoes zonder labelgaten te laten maken. Zoekt u een polybag binnenhoes?
Vinyl persen in de Vinyl perserij.
Vinyl Persen in de Vinylperserij. De vinylplaat is bezig met een ware comeback. Wilden we voorheen nog dat alle muziek zo vlekkeloos en zuiver mogelijk onze gehoorgang binnendrong, tegenwoordig komt de charme van het geluid van een grammofoonplaat weer helemaal terug. Dit is met name te danken door het gebruik van vinylplaten door allerlei bekende djs. Vinyl persen bij de Music Group. In onze vinylperserij kunt u uitstekend terecht voor het laten maken van vinylplaten. Wij persen 12 platen in meerdere kleuren en maten, uiteraard voorzien van een bijpassende platenhoes. Ook verschillende diktes zijn mogelijk bij de keuze van uw vinylplaten. De meest gangbare vinylplaat is de 12 LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm. De hoeveelheid audio per zijde is dan 19 minuten als u kiest voor een 33 toeren plaat.
Les Groupes Discogs Waar vinyl te laten persen?
Die topics waren wel jaren oud dus ik vroeg me af of dat nog steeds de twee beste plekken zijn om je vinyl te laten persen. En wat zijn de prijzen van dat bedrijf uit Tjechie? Staat niet duidelijk op hun site. En is het nog steeds zo duur om 2 aparte vinyls te laten persen?
Vinyl persen met uw muziek? Bekijk hier uw opties!
DVD Authoring, wat is dat eigenlijk? Vinyl, terug van nooit weggeweest! Heeft u nog steeds een platenspeler staan? Hou hem dan nog maar even bij, want vinyl is terug aan een opmars bezig. Ongeveer 10% van de fysieke verkoop vandaag de dag is vinyl! Dit is meer dan de digitale verkoop. Daar er bij vinyl persen nog veel manueel werk aan te pas komt is vinyl wel een stuk duurder dan een CD. Maar u krijgt wel veel charme, warmte en nostalgie retour! U kan reeds vinyl persen vanaf 100 stuks! Maar net zoals bij CDs gaat de stukprijs omlaag naar mate u er meer laat maken. Heeft u snel vinyl nodig? Overweeg dan onze spoedprocedures! U kan kiezen uit.: 7 single: speelduur per zijde 6min50 bij 33RPM, 5min bij 45RPM. 10 vinyl: speelduur per zijde 13min36 bij 33RPM, 10min04 bij 45RPM. 12 vinyl: speelduur per zijde 19min40 bij 33RPM, 14min20 bij 45RPM. Deze speelduur is echter geen absoluut maximum. Elke perserij heeft zo zijn eigen specificaties. Het hangt ook af van oa. het volume van de muziek. Het volume heeft zijn weerslag op het fysieke aspect van de plaat daar de groeven anders gesneden worden.
Vinylperserij 12" 7" Vinyl Persen.
VINYL PLATEN PERSEN VAN HOGE KWALITEIT! 31 0 497 64 55 25. 12 INCH LP. 7 INCH Single. 12 inch hoezen. 7 inch hoezen. Eén adres voor al je fysieke muziek: Vinylperserij.nl door Replifact! Bij de Vinylperserij.nl verzorgen we je vinylpersingen en Replifact perst je CDs /DVDs én levert USB sticks, dus één aanspreekpunt voor al je fysieke muziek! Korte levertijden: Van Master tot Vinyl in minder dan 8 weken! Bij de Vinylperserij.nl zijn de levertijden kort! We kunnen binnen 8 weken je vinylplaat leveren, inclusief de bedrukte hoes. Bij CDs leveren we zelfs binnen 5 tot 12 werkdagen! Gegarandeerde kwaliteit: Vakmanschap, service en betrouwbaarheid! De Vinylperserij.nl staat voor vakkundige begeleiding en deskundig advies over alle persingen en het bijbehorende drukwerk: een passende verpakking voor elke plaat! Vinylperserij.nl VINYL, cd, dvd, blu-ray usb Ambachtsweg 10 5531 AC Bladel. 12 INCH LP. 7 INCH Single.
Vinyl persen professioneel vinyl laten persen bij DeCDPerserij.nl.
Wat betreft vinyl persen heb je bij DeCDPerserij.nl verschillende keuzes. Dat begint bij het formaat van je release.: 7-inch vinyl persen: ideaal voor singles. 10-inch vinyl persen: het formaat voor ep's.' 12-inch vinyl persen: de standaard voor albums. Uiteraard zijn dit slechts uitgangspunten en heb je alle vrijheid om te doen wat je zelf wilt. Het kan bijvoorbeeld een origineel idee zijn om je album op twee 10-inches uit te brengen of een serie 7-inch singles na elkaar te releasen. De keuze is helemaal aan jou! Gekleurd vinyl laten persen.

Contacteer ons

goedkoop vinyl persen
vinyl persen haarlem
vinyl persen 1 stuk
vinyl persen per stuk
vinyl plaat persen
vinyl persen
vinyl laten persen
vinyl singles persen
vinyl persen prijzen
vinyl persen belgie
vinyl persen nederland