platen persen


Vinyl persen bij de CD Fabriek.
Op dit moment zijn bij vinyl persen de white label vinyl platen op 125 grams vinyl het meest populair. We kunnen ook blanco label vinylplaten inclusief een discohoes met labelgaten leveren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een hoes zonder labelgaten te laten maken.
Record Industry Wikipedia.
Rond 1980 groeide de productie tot zo'n' 50 miljoen platen per jaar voor vrijwel de hele Europese markt. 2 Ook de meeste bijbehorende hoezen werden in Haarlem gedrukt, zodat op veel CBS-uitgaven uit die periode de aanduiding Printed" in Holland" te vinden was.
Hoe wordt vinyl gemaakt? Een blik bij Record Industry Alpha-Audio.
We krijgen een blik in de keuken van één van de grootste perserijen van vinyl: Record Industry in Haarlem. We gaan nog een keer dieper in op waarom vinyl nu anders klinkt dan digitaal. Dat is namelijk een heel ander onderwerp. In dit achtergrond-verhaal en video gaan we meer in op het proces van hoe vinyl nu eigenlijk gemaakt wordt. Ook heel interessant natuurlijk! Het hele proces begint natuurlijk met het aanleveren van de muziek zelf. Dat gebeurt veelal digitaal ironisch genoeg. Deze master wordt bij Record Industry geschikt gemaakt voor transport op een zogenaamde master. Een direct metal. Deze schijf van rvs met een dikke koperlaag wordt gebruikt om een matrijs van te maken. Deze is nodig om uiteindelijk vinyl mee te persen.
Vinyl persen in de Vinyl perserij.
Vinyl Persen in de Vinylperserij. De vinylplaat is bezig met een ware comeback. Wilden we voorheen nog dat alle muziek zo vlekkeloos en zuiver mogelijk onze gehoorgang binnendrong, tegenwoordig komt de charme van het geluid van een grammofoonplaat weer helemaal terug. Dit is met name te danken door het gebruik van vinylplaten door allerlei bekende djs. Vinyl persen bij de Music Group. In onze vinylperserij kunt u uitstekend terecht voor het laten maken van vinylplaten. Wij persen 12 platen in meerdere kleuren en maten, uiteraard voorzien van een bijpassende platenhoes. Ook verschillende diktes zijn mogelijk bij de keuze van uw vinylplaten. De meest gangbare vinylplaat is de 12 LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm. De hoeveelheid audio per zijde is dan 19 minuten als u kiest voor een 33 toeren plaat.
Platen en CD's' forum Forum voor en door verzamelaars op Catawiki.
vvanasperen 490 berichten. Naar wat ik heb begrepen is thuis zelf persen van vinyl gewoonweg te duur. Er zijn wel apparaten, de zogenaamde snijmachines van de merken Vestax en Kingston, geweest die speciaal voor de consumentenmarkt zijn gemaakt. Maar die waren en in aanschaf erg duur en maakten gebruik van een zachter materiaal iets van wax, waardoor de kwaliteit niet goed was en de levensduur van het vinyl ook niet lang was. Toevalligerwijs stond er onlangs een artikel op 3voor12 met de pakkende titel Vinyl groeit, maar waarom is het zo duur? Overigens is er een online shop waar je vinyl ook per stuk kan laten persen, misschien heb je daar wat aan?
3voor12: deze Nederlander levert machines om platen te persen aan Jack White NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook. flickr. hammer. headph
App je de studio. 3voor12: deze Nederlander levert machines om platen te persen aan Jack White. Woensdag 13 april 2016 1357: uur. Voor het eerst in dertig jaar worden er weer nieuwe machines gemaakt om vinyl te persen. Ook Jack White heeft dat ontdekt en bestelde er meteen 8 bij het bedrijf van Nederlander Kees de Jonge.
Vinyl persen Lp's' in full colour hoes vanaf 100 stuks!
Houdt u er rekening mee dat de maximale speelduur per plaatkant maximaal 20 minuten is. Om onze prijzen voor de meest voorkomende producties te zien hoeft u geen ingewikkelde contactformulier in te vullen. Omdat we zeer scherpe prijzen bieden, vindt u ze hier direct op onze site. Onze vinylproducties zijn van hoge kwaliteit en worden geperst op een gloednieuwe zeer hoogwaardige machine. Het persen van vinyl platen is een ambachtelijk proces. Naast de fysieke tijd die het kost om een plaat te persen moet deze ook goed afkoelen. Ook de stoomketel en koelapparatuur die voor onze persingen wordt gebruikt zijn daarom van uitmuntende hoge kwaliteit. Alle apparatuur die bij onze perserij wordt met uiterste zorg onderhouden om een kwalitatief hoogstaand eindproduct te garanderen. Centraal Muziekhuis BV.
Vinyl persen professioneel vinyl laten persen bij DeCDPerserij.nl.
Of je het nu bij een simpel logo wilt houden of kiest voor gedetailleerde grafische elementen, alles is mogelijk. Vergeet daarbij ook het label op het vinyl zelf niet, waarmee je nog meer visueel indruk kunt maken. In" één woord: PRACHTIG! Dank voor het advies, de snelheid, de hulp, de druk én de perfecte afwerking! Tot de volgende keer." Wat kost vinyl persen?
Geheugen van Nederland.
Wanneer u wilt verwijzen naar objecten in het Geheugen van Nederland kunt u het beste deze permanente link gebruiken in plaats van de link in de adresbalk van de browser. De permalink van dit object is gekopieerd naar het klembord.

Contacteer ons

appelsap laten persen
persen bij bevalling
appel persen
appels laten persen tot sap
hoe persen bij bevalling
fruit persen aan huis
appels laten persen
zelf fruit persen
persen appelsap
fruit laten persen
dvd persen
platen persen